Hvordan fjerne en mugg lukt fra oversvømmet skitt gulvet kjeller

October 2

Skitt gulvet kjellere finnes ofte i eldre boliger som ikke er ombygd eller oppdatert. Når disse kjellere flom fra tilstedeværelsen av høy vann utendørs eller backup av vann fra avløpssystem innendørs, kan resultatet bli en muggen lukt fra dannelsen av mold. Denne muggen lukt er ikke bare ubehagelig; Det er irriterende for mennesker som lider av mold allergi. Det er flere måter å fjerne muggen lukt fra en oversvømmet kjeller med skitt gulv.

Instruksjoner

•Fjern alle gjørmete skitt fra kjelleren. Forsøk dette etter noe vann funnet utenfor veggene har borte. Fjernet med en spade og vegger og gulvet skal da være lov til å tørke.

•Dekk skitt gulvet med en damp barriere. Konstruere damp barriere ved å sette ned et lag av plast sheeting på skitt gulvet. Dekke denne plast ark med netting. Hell et tynt lag av betong på nettet. Damp barriere vil ikke bare beskytte skitt gulvet mot vannskader, og også hindrer noen uønskede besøkende, som rotter og mus inn gjennom smuss gulvet.

•Plasser en avfukteren i kjelleren. Dette vil trekke ut eventuell gjenværende fuktighet fra luften og på veggene å kutte ned på noen ytterligere mold og mugg formasjon.

•Åpne opp alle dører og vinduer i kjelleren. Dette hjelper optimalisere luftstrømmen inn i området, som vil fjerne mold og mugg lukt.

•Prepare en løsning av 3/4 kopp blekemiddel for hver 1 gallon av vann. Bruk denne løsningen til å skrubbe ned veggene i kjelleren. La løsning sitte i 5 minutter, deretter skylle den bort med vann. Dette vil drepe alle muggsoppsporer som forårsaker muggen lukt.

•Plasser 3 til 4 klumper av kull i individuelle avdekket metall containere. Plass disse beholderne i kjelleren. Kull vil absorbere noen av uønsket mugg lukt.