Hvordan fjerne en Moen badekar knute

October 14

Fjerne en Moen badekar knute å adgang blekkpatronene vil avhenge av hva slags håndterer du har. Moen produserer kraner med to runde nupper eller et single spaken håndtak. Installasjon og fjerning av noen av disse er ikke noe forskjellig fra alle andre badekar innslag. Hver sikrer til kranen forsamlingen en festeskruen eller en beholde skrue. På grunn av den lille størrelsen på skruene må du treffe tiltak for å miste dem i avløpet.

Instruksjoner

Knob håndtak

Slå av vanntilførselen til badekaret. Utkobling ventilene bak veggen badekar og det er vanligvis et tilgang område i rommet på den tilstøtende siden. Plass til veggen kan være i et skap. Hvis du er usikker på hvor utkobling ventilene er, stenge viktigste vannforsyning for hele huset.

•Plasser et håndkle over badekar drain. Denne ville forhindre du fra tilfeldigvis slippe skruen i avløpet.

•Sett inn en liten flathead skrutrekker i små hakket mellom øverste dekselet senterkoppen og skruen. Lirke dekke hetten fra knotten til avsløre sikre skruen.

•Fjern sikre skruen i midten av knapp med en stjerneskrutrekker. Skrur du skruen mot klokken for å fjerne den fra håndtaket.

•Trekk håndtaket rett utenfor tappekran montering.

Lever håndtak

Slå av vannet Badekar avløp som beskrevet i del 1, og Legg et håndkle over Badekar avløp.

•Look under kranens spaken håndtere for å finne en liten gummi plugg. Trekke i støpslet med fingrene å avsløre festeskruen sikre spaken håndtaket til kranen.

•Fjern festeskruen med en Allen fastnøkkel, snu skruen mot klokken. Dra i spaken spaken av samlingen.