Hvordan fjerne en Mixet dusj tappekran

February 4

Mixet dusj kraner bruker et enkelt håndtak til kontroll vannstrømmen og vannets temperatur. Vannstrømmen rutes deretter enten badekaret i tut eller dusjhodet av gate omkasteren. Over tid, kan ventilmontering bli tett med kalsium innskudd som gjenstår når vannet som renner gjennom ventilen dries. Dette er særlig problematisk i områder med hardt vann. Selv om ventilen er fri for innskudd, kan den Valves sel sprekk eller ellers korrodere, som resulterer i vannlekkasje. Å reparere eller erstatte kjøkkenkran, må de eksisterende tappekran først fjernes.

Instruksjoner

•Start av viktigste vanntilførselen til huset.

•Fjern den ene skruen fra midten av kranens håndtak med en stjerneskrutrekker. Noen Mixet kran design har plasthetten som dekker håndtaket beholde skruen. Hvis denne cap, må den først fjernes av nysgjerrige hetten gratis med en flat skrutrekker.

•Trekk håndtaket fra kranen å fjerne den.

•Fjern metallplaten, noen ganger referert til som escutcheon plate, fra veggen for å utsette kranen. DEKKSKIVE plater knytter vanligvis til veggen med én eller flere holdeskruer, som må fjernes med en skrutrekker. Andre design bruk en perle av tetningslister rundt plate for å sikre det mot veggen. Fuger kan klippe gjennom med en plast sparkel. Trekk plate fra veggen for å fjerne den.

•Fjern kranen beholde ring eller panseret mutter fra kranen med en skiftenøkkel.

•Grasp spissen av kranen ventilen med en justerbar tang og trekk kranen ut av veggen for å fullføre fjerningen.