Hvordan fjerne en metall vindusmarkise

April 28

Når du er i god stand, kan metall markiser over Vinduer være en attraktiv aksent på utsiden av en hjem. Når de er i forfalt, kan de gjøre hjemmet til et stygt. Du må derfor fjerne metall vinduet markiser på utsiden av hjemmet til tider å opprettholde eller erstatte dem. Denne oppgaven tar litt tid og er relativt lett å oppnå, spesielt når du har en annen person hjelpe.

Instruksjoner

•Sett på hansker fordi stolpene i markisen kan være skarpe. Plass ladder i markisen, men ikke mot den. Kontroller at ladder er på fast grunn, og hvis tilgjengelig, har noen oppdage det som du klatre og stå på den.

•Fjern slats hvis de separate brikker. For å fjerne dem, skyv dem opp og deretter ut. Du kan dele dem til din spotter.

•Finn en av de to horisontale barene nedenfor i markisen som kjører vinkelrett på veggen. Med din skrutrekker, fjerne skruen som holder den nærmeste som du veggbraketten. Flytte til den andre siden i markisen og gjøre det samme med andre vinkelrett bar.

•Locate raden av skruene som holder i markisen til toppen av braketten. Fjerne hver av dem med din skrutrekker. Dette vil løsne i markisen fra braketten. Senk den ned til personen på bakken.

•Unfasten skruene som holder braketten på plass på veggen for å ta av braketten. Gjør dette bare hvis du er helt fjerne i hele markisen og erstatte den.