Hvordan fjerne en Mesquite treet

September 11

Hvordan fjerne en Mesquite treet

Fjerne mesquite er best nærmet seg med kjennskap til treets vekst vane. Det er produktiv frø som er utrolig tørke-tolerant og har svært dype røtter, slik at det å trives både fuktig og ekstremt tørr. Mesquite kan vokse til en høyde og spredning av 15 fot, produsere som 140.000 frø per plante. Gjenta anvendelser av Plantegiften er nødvendig å drepe den.

Instruksjoner

•Prepare spray våren, når mesquite bladene er i sterk vekst. Bladene skal mørk grønn, grov og fullt utfoldet.

•Fyll din hage sprøyta. For en 3-gallon sprøyta, tilsett 2 oz med triclopyr ugressmiddel, 2 oz med clopyralid ugressmiddel og 1 oz med oppvaskmiddel. Oppvaskmiddel vil fungere som en surfactant, hjelper ugressmiddel pelsen og holde seg til løv og kvister av mesquite. Topp med vann til sprøyta er full. Bland godt.

•Velg den varmeste delen av dagen for sprøyting, en dag der regn i prognosen og vind er rolig. Du ønsker ikke vinden å blåse spray på noe annet enn mesquite eller regnet å vaske det av.

•Sett munnstykket for en grov spray. Coat baldakin med ugressmiddel, arbeider fra toppen ned. Stay kryssen av spray hvis det er enda en lett bris å unngå kontakt med Plantegiften.

•Let Plantegiften gjør sitt arbeid over de neste ukene, som mesquite wilts og dør. Kutte det ned med en øks. Redusere den styrbare stykker og kast dem i tunet avfall poser.

•Continue følge opp sprøyting av stump til den stopper spirende. Nivå av stump når dette skjer. Ikke forsøk å grave ut røttene, fordi de er altfor dyp å få. Gjenta klipping vil drepe eventuelle gjenværende spirer.