Hvordan fjerne en lekkasje i sugekraft linje av svømmebasseng

November 9

En suge lekkasje i et basseng oppstår når luften blir blandet med vann. Det lavere vann presset minsker pumpens evne til å sirkulere vann. Du kan fikse sugekraft linjen så det ikke lenger lekker, bruke et produkt fra en bassenget eller boblebadet forsyning butikken. En delvis demontering av basseng pumpe vil være nødvendig, men ingen deler må erstattet eller endret. Alt du trenger er en felles husholdning verktøy.

Instruksjoner

•Åpne bagasjerommet lokket av pumpen, som er vanligvis plassert på bassenget er dekket. Avsette lokket. Rotere vannet ventiler i rommet med noen svinger å redusere, men ikke stoppe flyten av vann på pumpen.

•Plasser en skiftenøkkel rundt slutten av fleksibel slange linjen i batterirommet. Justere skiftenøkkelen å gripe slangen tett. Tvinn fastnøkkel til å løsne slangen fra rør montering er festet til. Rotere slangen mot deg til det kommer montering.

•Fyll innholdet i væsken enkel sugeevnen filler's flaske i slangen. Koble slangen til rør montering. Skru slangen med skiftenøkkelen.

•Juster knotten på bassenget pumpen i rommet som styrer flyten av vannet å reversere retningen. Dette vil tvinge vannet å strømme i motsatt retning gjennom sugekraft linje, tvinge filler til å forsegle lekkasjen.

•Drei ventilene mot klokken. Plass bagasjerommet lokket på bassenget pumpen. Basseng pumpe (og pool) uforstyrret i minst 48 timer før retur.

•Åpne lokket kupé. Rotere vannet ventiler med noen svinger som du gjorde tidligere. Tilbakestille bassenget pumpen å flyte vann i normal retning. Rotere ventilene mot klokken. Sett lokket på rommet.

Tips og advarsler

  • Få flytende sugekraft filler fra en bassenget eller boblebadet forsyning butikken.