Hvordan fjerne en lås fra en dør

August 4

Hvordan fjerne en lås fra en dør

Fjerne en lås fra en dør er like enkelt som å fjerne noen skruer. Der folk noen ganger har problemer med å finne de trenger for å fjerne skruene. For dekorative og grunner, mange lås produsenter "Skjul" skruene bak metallplater. Finne ut hvordan å fjerne dekorative platene tar litt detektivarbeid og prøving og feiling. Pass på at du ikke bruk for mye kraft hvis du planlegger å bruke låsen igjen.

Instruksjoner

•Unlock døren og åpne den.

•Fjern skruer som er synlige. Kontroller begge sider av døren og på siden av døren der metallåsen platene er plassert. Dette trinnet kan være alt som er nødvendig å fjerne låsen.

•Look på håndtaket, under håndtaket eller låse og på overflaten av låsen for noen grooves som passer en liten skrutrekker eller syl.. Når skruer ikke, vises, er de vanligvis dekket av et deksel som kan fjernes ved å sette en liten skrutrekker i sporet og dukker det. Det kan også holdes på plass av en liten skrue kjent som en "festeskruen" har å bli løsnet. I sjeldne tilfeller må du bare å trekke den av.

•Fjern ekstra skruer du finne "skjult" på døren lås.

•BEGIN å demontere låsen når skruene er fjernet. Bare dra det fra døren. Dette inkluderer trekke ut låsen fra siden av døren.