Hvordan fjerne en komprimering Ring fra en kobber rør

February 22

En komprimering ringen passer på slutten av en kobber rør og er en viktig del av en kompresjonskoblingen. Komprimering er en metode for tilkobling rørlegger fittings uten lodding. En mutter plasseres på røret med tråder peker mot slutten og en liten messing ring er montert på enden av røret. Når mutteren er koblet til montering, gjelder det komprimering ringen mellom det og montering. En vanntett forsegling dannes når mutteren er strammet. Du kan fjerne en komprimering ring fra en kobber rør etter en ukomplisert prosedyre.

Instruksjoner

•Spray komprimering ringen med gjennomtrengende katalysator. Spray katalysator på begge sider av ringen rundt hele omkretsen. Gjennomtrengende katalysator er et petroleum-basert produkt som hjelper løsne beslag og skruer. La katalysator suge inn i ringen i 15 minutter.

•Grasp ringen med et par av slip-joint tang og slå den enveis deretter den andre. Bruk korte kraftig støt for å bryte ringen gratis.

•Trekk ringen frem mot slutten av røret når du er kjøpedyktig bli den å slå på røret. Flytte ringen og tilbake på røret som du trekke den frem til den er helt løsrevet fra røret.