Hvordan fjerne en klebrig flekk fra en kortstokk

December 20

Utendørs dekk er utsatt for mye slitasje. De er regnet på, oppvarmet av solen og banket opp av vinden. Dekk kan også bli skadet av klissete rester fra tre sap eller søl fra oppussing prosjekt. Du kan håndtere disse flekker mye som en klebrig flekk på noen annen overflate - med en god renere og litt tålmodighet.

Instruksjoner

Hvordan fjerne en klebrig flekk fra en kortstokk

•Fyll eller spray støvsugeren direkte på flekken. Husk å bruke en sjenerøs mengde, nok til å dekke flekken helt. At produktet å være uberørt, på flekken i flere minutter.

•Tackle klissete flekken med en svamp. Snu svamp og skrubbe litt mer før flekken heiser.

•DIP en ren svamp i en bøtte med varmt vann. Skyll området med svamp å fjerne de resterende renere. Du kan også skylle den med en hageslange.

•Bruk en feilfri håndkle fuktighet fra det behandlede området. Det vil hjelpe dekk tørker raskere, som vil tillate deg å se raskere hvis din rengjøring har vært vellykket.

•Test området igjen når dekk har helt tørket. Hvis limrester forblir, Gjenta disse trinnene.

Tips og advarsler

  • Hvis klissete flekken er fra sap eller et lignende vente stoff, fungere renere bedre hvis du først fjerne eventuelle overskytende sap (eller andre stoffer). Bruke en sparkel for dette, men vær forsiktig med å huljern veden. Hvis flekken er stort, kan du prøve å bruke en svamp mopp i stedet for en svamp. Dette vil spare ryggen og knærne.
  • Noen av disse rengjøringsmidler er brannfarlig. Ikke røyk mens du bruker dem. Hvis din dekk er vedlagt, åpne en dør eller vindu å ventilere området mens du bruker et av disse produktene. Hvis din dekk har blitt malt, kan disse produktene fjerne maling sammen med øvrige. For malte dekk, kan du prøve oppvaskmiddel og vann før du bruker noe sterkere.