Hvordan fjerne en isete oppkjørselen

March 20

En isete oppkjørselen kan være ikke bare en ulempe, men farlige situasjoner, vanligvis krever rask behandling. Enten is akkumulering er resultatet av en enkelt frysing hendelse eller en isnende laget dannet etter et snøfall og senere fryse-Tin sykluser eller komprimering, kan isen fjernes med en kombinasjon av effektiv og godt timet manuell fjerning metoder og bruk av en kjemisk deicing sammensatte.

Instruksjoner

•Fjern så mye snø fra over isen laget som mulig. Tynn eller usammenhengende snø kan fjernes med bare en push kost mens tyngre ansamlinger garanterer at bruken av en Snøskuffe eller snøfreser. At haug fjernes snø der det ikke vil kunne smelte, tilbake til oppkjørselen og refreeze.

•Chip isen, om det er tykk nok og oppkjørselen overflaten vil ikke bli skadet, med kort, men fast loddrett streik mot isen med en is chipper.

•Shovel noen forskyves is stykker av oppkjørselen. Hvis det ikke vil skade oppkjørselen overflaten, kan du vurdere å bruke en metall spade for å skrape isen.

•Sprinkle et tynt lag av deicing sammensatte, som rock salt eller kalsium magnesium acetat, på oppkjørselen, konsentrere programmet i områder med tykkeste isen og områder som ser tunge foten trafikk.

•Kontroller på oppkjørselen flere timer etter første deicer programmet. Fjern løsnet is og bruke flere deicer etter behov.