Hvordan fjerne en hvit-Rodgers termostat fra veggen

December 20

Hvit-Rodgers produserer en full linje av hjem Termostater. Den hvite-Rodgers merkevaren er en av de vanligste merkene i boliger. En måte å spare hjem energikostnader er å oppdatere gamle termostaten hjemme. Erstatter gjeldende termostat med en programmerbar enhet kan du angi forskjellige temperaturer på dagtid basert på din livsstil. Erstatte termostaten begynner med å fjerne gamle en. Fjerne en hvit-Rodgers termostat fra veggen innebærer vanligvis samme prosedyre som fjerner andre merkenavn.

Instruksjoner

Slå av strømmen til maskinen oppvarming og klimatisering. Overbelastningsbryteren ligger i boksen elektriske panel. Slå bryteren til "Off" posisjon.

•Fjern termostaten frontplaten dekker. Avhengig av White-Rodgers modell har du, forsiden spretter av eller glir opp.

Finne skruene som holder termostat kroppen til montering base. Fjern skruene, bruker en Phillips-skrutrekker. Trekke base fra monteringsplaten.

•Plasser stykker av maskeringstape rundt hver individuelle ledning koblet til termostaten. Det er en stasjonsbokstav ved slutten av hver ledning på termostaten. Skrive brev betegnelsen for hver ledning på tape, bruke en blyant. Dette vil hjelpe deg når du installerer nye termostaten.

Frakobles ledningene fra baksiden av termostaten en om gangen. Hvit-Rodgers enheter bruk terminal skruer for å sikre ledningene, krever en Phillips-skrutrekker. Andre bruker en quick-connect tab for å sikre ledningene. Trykk quick-connect tilbake med tommelen og dra ledningen fra termostaten.

•Wrap alle ledninger rundt en stor spiker eller en blyant. Dette hindrer at ledninger gli inn i veggen hulrommet. Eventuelt bånd pakket ledningene til blyanten eller spiker.

•Fjern skruene som fester monteringsplaten, bruker skrutrekkeren. Nøye tråd blyanten eller nagle med ledningene gjennom monteringsplaten. Gamle termostaten er nå fjernet fra veggen, og du er klar til å installere en ny.