Hvordan fjerne en Hopper fra en Surdiac ovn

June 10

Surdiac kull ovner får eiere valget i oppvarming med eller uten bruk av kull beholderen. Når beholderen er på plass, munner kull automatisk ut i ilden å holde komfyren kjører over en lengre periode. Folk fjerne noen ganger hopper fra komfyren rydde bort aske eller rester igjen fra varme-prosessen. Hopper er enkelt å fjerne når den er tom.

Den Hopper funksjonen

Frisk kull pellets legges til beholderen å holde flammene brenner i lang tid. Pellets nederst, de nærmest rist, brenne og gjør gradvis til aske, som samler i en skuff i bunnen av ovnen. Beholderen er utformet til trakten i friske, uforbrente kull som bruker den gamle kull.

Tømme beholderen

Før du fjerner beholderen, kan du tømme aske og pellets i pannen. Du gjør dette ved bruke døren åpning verktøy som følger med komfyren lysbildet stilk stikker fra høyre side av ovnen til høyre. Denne bevegelsen fullt åpner rist og tømmer beholderen. Skyv pan ut tilgang til kull og aske.

Fjerne beholderen

På slutten av våren, når ovnen er ikke lenger nødvendig, løft toppen av ovnen og plukke opp jern beholderen. Hvis det er noen skruene som holder den, fjernes. Kontroller alltid at komfyren er helt kald før du fjerner beholderen eller berøre noen av de innvendige delene.

Rengjøring beholderen

Etter en full sesong i bruk må din Surdiac hopper renses. Pensel eller vakuum alle løs aske eller rusk utenfor i et godt ventilert område, fortrinnsvis utenfor. Bruk en fuktig klut til å rense misfarging eller kull merker på innsiden av metall beholderen. La metall tørre før du plasserer det tilbake i ovnen.