Hvordan fjerne en Honeywell termostat fra en vegg

December 1

Fjerne en eksisterende Honeywell avhenger termostat å erstatte den med en ny av termostaten. Avhengig av din varme- og kjølesystemer, kan du ha to ledninger eller som syv ledninger å koble til termostaten. Nøkkelen til å fjerne en Honeywell termostat fra en vegg får tilgang til ledninger fra ovnen til termostaten. Når du kobler ledningene, er det viktig å hindre dem fra å gli inn i veggen.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren oppvarming og kjølesystem. Undersøke dekselet Honeywell termostaten å avgjøre hvordan modellen fjerner fra veggen. Eldre ekstern Termostater har et deksel som bare dukker, mens nyere modeller heller skyve opp eller brett ned til ledningene.

•Fjern dekselet fra termostat eller lysbildet hoveddelen av montering tilgang til systemet ledninger. Har du flippen ned type, trekk toppen av termostaten frem og la den hvile på lavere hengslene.

•Label hver tråd med dens tilsvarende terminal brevet med et stykke maskeringstape. Det er et stemplet brev av hver terminal. Skrive brev betegnelsen på stykke tape på ledningen.

Frakobles ledningene fra terminalene. Noen Honeywell Termostater har terminal skruene som du løsne med en stjernetrekker. De fleste nyere modeller har rask koble faner. Trykk ned i kategoriene med tommelen og dra ledningen fra termostaten. Fjern termostaten kroppen fra veggen.

•Wrap ledninger rundt en stor spiker. Dette hindrer at ledninger faller inn i veggen hulrommet. Fjerne skruene som holder termostaten montering base til veggen med skrutrekkeren.

Tips og advarsler

  • Kontakt avfallshåndtering anlegget for forsvarlig avhending av termostater med kvikksølv brytere. Aldri kaste kvikksølv Termostater i vanlig papirkurven.