Hvordan fjerne en frosset dusj tappekran Cartridge

November 4

Hvordan fjerne en frosset dusj tappekran Cartridge

Erstatte en dusj tappekran cartridge er ikke alltid like enkelt som forventet. Sedimenter og rust kan gripe kassetten inne huset rørleggerarbeid. Den beste måten å fjerne en frosset dusj tappekran cartridge er med en patron trekking verktøyet. Kassetten pullers er tilgjengelig på oppussing centers. De store tappekran produsentene har kassett fjerning verktøy gjelder kranene. Selv om hver produsent har liten avvik for hvert verktøy, er fjerningen universell. Verktøyet for fjerning av kassetten "låser" på kategoriene på slutten av kassetten. Verktøyet trekker kassetten ut ved hjelp av innflytelse. Dette er den beste måten å ta tonerkassetten uten å skade myke, kobber huset rørleggerarbeid.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til dusjbatteri, hvis du ikke allerede har gjort det. Fjerne dusj kassetten fra kranen vil forlate huset rørleggerarbeid åpen.

•Look for en ekstra patron klipp på kranen. Noen tappekran produsenter bruker bare ett klipp, mens andre produsenter bruke opptil tre klipp. Utklippene er flat c-klipp som glir over kassetten og spor på house Rørleggertjenester ermet. Fjerne patronen klippene med et par nål nebbtangen.

•Vri håndtaket på tonerkassetten verktøyet mot klokken med hånden. Verktøyet for fjerning av kassetten bruker en "T" som skruer av verktøyet. Dette "T" håndtaket er som trekker kassetten ut av huset rørleggerarbeid pipe.

•Plasser slutten patron verktøyet over slutten av tappekran cartridge. Tvinn verktøyet med urviseren til den låses over kategoriene på siden av kassetten. Slå "T" håndtaket med hånden før det ikke blir lenger.

•Stram hex hodet skru på "T" håndtaket med fingrene til den er hånd stramt. Slå Sekskantet skrue slep full svinger med en skiftenøkkel. Grip "T" håndtaket, og trekk tappekran cartridge fra huset rørleggerarbeid. Dette kan ta flere forsøk når du strammer Sekskantet hode skruen en helhet slå mellom forsøk.