Hvordan fjerne en forlatt PPL Electric Pole

May 5

Den siste trenden i bygningen er å plassere eller transport, over bakken elektrisk underjordiske som en del av modernisering verktøyet infrastruktur. Pennsylvania Power og Light (PPL) og andre kraftleverandørene lage enhver anstrengelse å fjerne alle foreldet polakker, men mange polakker ikke fjernes. Du kan imidlertid ta trinnene nødvendig å fjerne en forlatt PPL pole selv.

Instruksjoner

•Få skriftlig tillatelse fra PPL å fjerne forlatt Polen. Stangen er egenskapen spesifikk ppl oppgivelse automatisk oppgir ikke tittelen til Polen. Kontakt den avdeling på PPL og be om skriftlig tillatelse å fjerne stangen før du fjerner pole, eller har det fjernet av andre. Forespørsel skriftlig tillatelse fra PPL via telefon eller brev (se ressurser). Har skriftlig tillatelse i hånden før pole.

•Undertake fjerning på polet selv med verktøy og utstyr som du eier eller kan leie fra en lokal Leieutstyr lagre eller kontakte en treet fjerning har Polen fjernet. Du må bruke en kraftig kjedesagen for å kutte ned på stangen.

•Velg retning du pole å falle. Merk en tverrlinje på underlaget peker i retning av høsten. Grave et grunt hull ca 6 fot diameter å kutte Polen under bakkenivå. Dette vil eliminere trekke stangen stump.

•Kontroller to kutt på siden av stangen facing retning høsten. Gjøre kutt under bakkenivå. Det første kuttet blir en vannrett kuttet halvveis gjennom dimensjonen av Polen. Andre kuttet starter ca 6 inches over vannrett kuttet. Vinkel dette kuttet slik at det horisontale kutt på et tidspunkt halvveis gjennom pole dimensjonen.

•Gå til motsatt side av Polen. Før final cut, sørg for at alle mennesker og gjenstander som er klare for tiltenkte fall linjen. Gjøre en horisontal kutt å møte motsatt to kutt møtes. Som pole begynner å falle, rope "Timber" høyt. Pole bør falle på din tiltenkte linje.

•Shovel jord i grunne hullet å dekke pole stump. Legge til ekstra jord hvis nødvendig.

•Skjære 2-fots lengder med kjeden falne stangen så for å bruke det for firewood. Bruk øks og kile for å dele kutt lengder i hendig størrelser for din peis.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved en motorsag.