Hvordan fjerne en flens fra en avløp kropp

April 12

Hvordan fjerne en flens fra en avløp kropp

En avløp flens er lipped delen som sitter i bunnen av vasken og er synlig når du ser i vasken. Flensen kan bli rusten, korrodert eller pitted over tid. Erstatte flensen krever Frakople samlingen avløp avløp under vasken. Når du kobler den renne forsamlingen, kan du enkelt fjerne flensen fra avløpet kroppen.

Instruksjoner

•Spray nøtter som holder avløpet på plass med en spray-on smøremiddel. Dette inkluderer to nøtter holder P-trap på plass, samt mutteren holder flensen til undersiden av vasken. La den smøremiddel suge i trådene i en time.

•Plasser en bøtte under P-trap. Bruke justerbar tang for å løsne mutteren holde P-trap avløp tailpiece, så løsne mutteren holde P-trap dreneringsrør kommer ut av veggen. Angi P-trap og to nøtter til side.

•Fjern popup forsamlingen, hvis vasken har en. Det finnes ulike typer pop-up sammenstilling som krever forskjellige trinn for fjerning. Generelt du koble pivot stangen og skru av korken holder det popmusikk-opp på plass.

•Fjern mutteren holder tailpiece på plass med Tanga. Dra gummitetningen over tailpiece, og skru tailpiece.

•Still en tre blokk mot bunnen av avløpet flensen. Forsiktig Trykk på blokken med en hammer til å bryte noen sel fra rørlegger er kitt. Trekk flensen opp på toppen av vasken.