Hvordan fjerne en Fallen Tree fra tak

September 21

Trær kan gi hjemmet ditt med skygge, men de kan forårsake alvorlig skade hvis de faller på ditt hjem. Trestammer veie ofte hundrevis av pounds, og mens større trestammer trenger profesjonell fjerning, kan du fjerne mindre falne trær selv. Fjerne en fallen tree kan virke som en skremmende oppgave, men med noen verktøy du allerede kan ha i skur, kan du gjøre kort prosess med falne trær.

Instruksjoner

•Lean en stige mot en utvendig vegg og spør assistent for jevn stigen. Klatre opp på taket, og har din assistent pass Kjedesag og sikkerhet gir opp når du er trygg på taket.

•Beskytter hendene med tunge skinnhansker, og sette på et par av sikkerhet beskyttelsesbriller før taket. Rulle tømmerstokken ut til siden, og sjekk taket for hull eller skadet helvetesild.

•Start motorsagen, og kutte mindre grenene fra hoveddelen av treet. Klipp den gjenværende trestamme i 12-tommers deler for å gjøre dem mer håndterbare. Når de høyere delene av treet er fjernet fra på toppen av taket ditt, kan du avgjøre hva å gjøre om delen på siden av huset.

•Vri av motorsagen, og leverer den til assistenten på bakken. Slipp delene trimmet treet ned til bakken. Kaste dem ut med vanlig søppel, eller kontakt et landskap gjenvinning selskap disposisjon instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Kontakt en tree trimmer tjeneste hvis den er for stor til å gå egenhånd.
  • Aldri skalere en stige uten en hjelper å stødig det. Du kan være alvorlig skadet hvis stigen SKIFT eller tips over.