Hvordan fjerne en eik trestubbe

November 17

Hvordan fjerne en eik trestubbe

Den flotte oak gir skygge og tømmer for folk som husly og mat for en rekke fugler og dyr. Oaks kan leve i hundrevis av år, nå en høyde og spredning av mer enn 70 fot ved forfall. Hvis du har hatt å kutte en ned, er det ikke var syk, plantet på feil sted. Oaks har stort rot system, er deres stubber en utfordring å fjerne. Hvis ansette en tree service ikke er et alternativ, kan du fjerne den selv.

Instruksjoner

•Sett på et par lerret hansker og vernebriller for å beskytte hendene fra blemmer og øynene fra flyr flis. Du vil være vifter, en spade, øks og ax for lenge, spesielt hvis stump er større enn 14 inches i diameter.

•Dig en sirkulær grøft rundt stump, ca 2 fot fra ytre kanten. Gjøre grøften ca 2 fot bred og 2 fot dypt. Skrape jord fra store røttene som du finner dem. Det kan hende du kan skjære gjennom noen av de mindre poenget med spade.

•Chop gjennom store røtter med øks. Plante føttene bredt hverandre, bringe ax hardt mellom og foran seg. Bruk en øks på mindre røtter. Dette kan ta litt tid som eik er en ekstremt hardt tre og røttene blir tøft.

•Dig ned og i mot sentrale trykk roten, nysgjerrige stump opp med spade å løsne den. Rist den frem og tilbake, og hvis du er heldig, trykk roten festes. Hvis ikke, grave dypere på den ene siden til du har nok plass til å hogge gjennom det med stridsøksen.

•Trekk ut av eik stubben når alle røttene er kuttet. Etterfylle hullet med jord, legge mer jord å fylle ut for fordrevne stump.

Tips og advarsler

  • Stumper kan stå forfall hvis grubbing dem er ikke et alternativ. Bore hull i stump fylle dem med jord, dekke hele stump med jord og holde den fuktige å fremskynde råtnende prosessen.
  • Ikke Tillat deg selv å bli distrahert når svingende en øks eller øks. Holde føttene vidt fra hverandre og godt klar av bladet hele tiden.