Hvordan fjerne en Drop-in vask

March 30

For å installere en ny vask, må du først fjerne gjengangeren ettall. Denne jobben er ikke så vanskelig som det kan virke. Det er en prosess som vanligvis rett fram. Ta ut et fall i vasken bare krever en minimal mengde avløp ferdigheter og nesten alle som vet hvordan du slår en skiftenøkkel kan fullføre jobben. Det krever noen tunge løft, så har en hjelper hendig å hjelpe fjerningen.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen under vasken lukke vannrør ventilene. Vri både varme og kalde ventiler med urviseren til de slutter for å stenge vasken din vannforsyning.

Frakobles to vann slanger fra bunnen av kranen under vasken med en skiftenøkkel. Slangene kjøre kranen-vannrør.

Frakobles p-trap fra avløpet linje. Skru til p-trap låsemutteren for hånd og skyv p-fellen av avløp linjen kortet på avløp linjen. Skru til andre låsemutteren under vasken avløp røret og skyv p-fellen av avløp røret.

Frakobles avfallshåndtering, eventuelt ved å slå monteringsbraketten disposisjon mot klokken. Koble dreneringsrør disposisjon ved å løsne kontakten og skyv det ut av salg. Trekk salg av bunnen av vasken.

•Skru montering braketter for vasken med en skrutrekker og Fjern hver. Løft vasken opp og ut av disken ved hjelp av assistent. Skrape bort alle gjenværende rørlegger er kitt på disken med en sparkel.