Hvordan fjerne en dørhåndtak med ingen synlige skruer

November 15

For å forbedre de estetiske kvalitetene i dør maskinvare, produserer mange moderne produsenter doorknobs som kommer med en falsk kosmetisk plate. Denne platen dekker operative maskinvaren dørhåndtak, i tillegg til skruene. Sluttresultatet er en mer strømlinjeformet design, men før du vet hvordan kosmetisk platen er fjernet, kan det være vanskelig å få tilgang til skruene for å fjerne referansen.

Instruksjoner

•Examine kanten av dørhåndtaks metallplate på den indre delen av døren, ser for en skjult, innfelte skrue. Denne skruen holder platen på plass, og det er vanligvis senket i siden av tallerkenen, gjør det vanskelig å se ved første øyekast.

•Finn en Allen fastnøkkel som passer skruen ved å prøve hver forskjellig størrelse i settet før en passer. Spissen av skiftenøkkelen inn skruen og roterer verktøyet mot klokken til frontplaten er gratis å skyve bort. Noen ganger kan dørhåndtak i stedet bruke en ulike skruetype, for eksempel en Phillip skrue. Hvis det er tilfelle, bruk en skrutrekker i stedet for en Allen fastnøkkel.

•La kosmetisk frontplaten fra døren. Avhengig av døren håndtak design kunne frontplaten lysbilde helt av. Hvis ikke, rotere frontplaten til underliggende skruene er tilgjengelig, og bruk en stjernetrekker til å fjerne dem. Dørhåndtak vil nå skyver på.

Tips og advarsler

  • Noen dørhåndtak design kan bruke en PIN-kode i stedet for en skrue. Hvis det er tilfelle, trykk pin ved tynn objekter, og trekk ut forplaten.
  • Hvis du vil fjerne hele dørhåndtak forsamlingen, også fjerne de to skruene på innsiden av døren, på hver side av låsen.