Hvordan fjerne en dør fra hengslene

May 29

Hvordan fjerne en dør fra hengslene

Det er en god grunn til at dørhengslene vises på den indre delen av døren, i motsetning til den ytre siden. Hvis de ble utsatt på utvendig side, ville det være enkelt for alle å fjerne døren fra hengslene og få tilgang til bygningen. Én person kan vanligvis fjerne en dør fra hengslene, men prosessen er enklere hvis det er to personer. Det er mange forskjellige typer hengsler. Følgende er hvordan du fjerner en typisk hus dør fra hengslene.

Instruksjoner

•Look på din dørhengslene. En typisk har tre hengsler. Se hvordan hver hengslene har tre deler. Ene siden av hengselet er skrudd på døren og en side av hengselet er skrudd på dørkarmen. Disse to delene passer sammen tett, som et puslespill, og en tredje delen, som ligner en lang nagle, glir ned gjennom to deler og holder dem sammen. Dette sikrer døren til dørkarmen.

•Plasser verktøyet spisse eller store spikeren på bunnen av hengselet, på åpningen hvor hengslene spikeren er satt inn. Bruke hammer til å forsiktig trykke verktøyet, dermed skyve døren spikeren opp og ut av hengselet.

•Tillat to puzzle-aktig hengsel bitene i hver hengsel å forbli tilkoblet, mens du fjerner døren spiker fra hver hengslene. Hvis hengselet stykker frakobling, vil døren skli inn i en vanskelig vinkel.

•Løft opp døren hengslene og fra dørkarmen. Dette er mye lettere med to personer.

Tips og advarsler

  • Fjerne en dør fra hengslene betyr ikke fjerne den hengsel delen (som er skrudd på døren) fra døren. Dette bare fjerne skruene og dette stykke hengselet kan fjernes. Maling kan måtte bli pried fra området for å fullføre oppgaven.