Hvordan fjerne en Delta tappekran Badekar avløp

April 21

Delta gjør en rekke forskjellige Baderom kamper, inkludert badekar kraner og badekar avløp. Sluket i bunnen av badekaret er koblet til drainpipe under badekaret for å holde det på plass. Hvis du vil fjerne en Delta tappekran Badekar avløp, skru du bare den. Et verktøy som gjør dette enklere er en Badekar avløp nøkkel, som du kan kjøpe eller leie på en jernvarehandel.

Instruksjoner

•Fjern stopperen av Delta badekaret avløp, hvis det finnes. En Delta Badekar avløp vil ha en av to propper: heisen og slå og tå kranen. Heis og slå stopperen har en liten, runde håndtaket på avløpet, mens en tå trykk stopper vil ha en flat topp.

Å fjerne en heis og skru disables, utvide den til åpen posisjon og lås det på plass. Ta toppen av avløp stopperen med en tang. Ta tak i håndtaket med en tang. Hold stopperen stødig og slå håndtaket mot klokken. Dra toppen av avløp sylinderen.

Hvis du vil fjerne en tå trykk stopper, åpne avløpet til helt åpen posisjon. Grip stopperen med en tang og vri det mot klokken.

•Rengjør alle mold eller mugg av avløpet bad renere og fille. Fjerne noen hår eller annet rusk som kan bli sittende fast i avløpet.

•Sett nøkkelen avløp i avløpet. Sakte vri nøkkelen til du føler det låses på plass i flensen nedenfor.

•Sikker en fastnøkkel eller socket skiftenøkkel på toppen av nøkkelen avløp.

•Vri nøkkelen mot å fjerne Delta Badekar avløp.

Tips og advarsler

  • Hvis avløpet er rustne på plass eller ellers fast, kutt fra avløpet åpning med en roterende verktøy og metall knivbladene.