Hvordan fjerne en Delta badekar tappekran

December 14

Hvordan fjerne en Delta badekar tappekran

Delta har produsert badekar kraner og annet Baderomsutstyr i USA i over 50 år. Badekar kraner kontroll vannstrømmen i badekaret med en ventilen stammen, som åpner og stenger avhengig av måten håndtaket er slått. Fjerne en Delta badekar tappekran, om å erstatte den med en ny eller reparasjon som ikke lenger fungerer, er ikke en vanskelig oppgave. Det viktigste du må huske er å slå av vannforsyningen, ellers vil du vinden opp med bad full av vann.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til badekaret. Hvordan du gjør dette, avhenger av bad installasjonen. I nyere boliger skjules vannforsyningen ventilene vanligvis bak badekaret sted, kanskje i en vegg-panelet. I eldre boliger må du slå av vannforsyningen ved servicepanelet viktigste vann, som vanligvis finnes i nærheten av gaten.

•Åpne kranen og la noe vann inni tom.

•Bruk en flat skrutrekker til pop av skruen dekker hetten på slutten av kranen håndtaket. Fjerne tappekran skruen med Phillips-skrutrekker. Trekke av kranen håndtaket.

•Fjern Sekskantet pakking mutteren ligger foran ventilen stammen. Bruk skiftenøkkelen for å dreier mutteren mot klokken. Trekk av mutteren og sett til side.

•Fjern ventilen stammen selv med justerbar skiftenøkkel. Slå gjenværende sekskantede mutteren mot klokken. Trekk ventilen stammen av avløp.

Tips og advarsler

  • Trinnene ovenfor er bare en retningslinje. Alltid følge instruksjoner for bestemte Delta modellen.