Hvordan fjerne en Breaker fra et Panel

July 22

Fjerne en strømbryter fra en elektrisk Instrumentpanel er en av de enkleste elektriske prosjektene noen gjør-det-yourselfer kan takle. Prosessen tar bare noen få minutter og krever bare en skrutrekker. Kretsbrytere er ganske holdbar og generelt slites ikke ut, så det er uvanlig å måtte erstatte en defekt breaker. Også kan breakers som ikke er koblet til en krets forbli på plass, så det ikke kan være nødvendig å fjerne breaker hele.

Instruksjoner

Koble fra en krets og Breaker

Slå av strømmen til servicepanelet på de viktigste breaker.

•Fjern dekselet panelet ved å skru ut festene ligger i hjørnene på forsiden.

•Locate elektrisk kabelen som leverer strøm til kretsen du skal koble fra. Kablene angi panelet gjennom knockout hull og holdes på plass med kabel klemmer. Skru klemme og låsemutteren sikre kabelen.

Frakobles hvit (nøytrale) og bakken ledninger. Nøytrale wire er koblet til en terminal på nøytral bussen vanligvis ligger på siden av panelet. Grønne bakken ledningen er enten koblet til den samme nøytrale bussen eller bakken buss med grønne terminaler.

•Grasp utsatt slutten av breaker hvor svart (varmt) wire er festet. Lirk opp slutten før bryteren unclips fra varme buss bar. Du bør ikke bruke mye kraft.

Frakobles svart wire fra breaker ved å skru ut festeskruen. Klippe ledningen hvis nødvendig og fjerne elektrisk kabelen ved å trekke det gjennom knockout.

•Reattach dekselet servicepanelet. Slå av alle brytere i servicepanelet å unngå elektrisk støt i kretser når elektrisitet er gjenopprettet. Slå på strømmen på de viktigste breaker og tilbakestille andre breakers.

Fjerne og erstatte en Breaker

Slå av strømmen i de viktigste breaker og fjern dekselet servicepanelet. Ta av dekselet til panelet ved å skru ut festene i hjørnene av dekselet.

•Grasp utsatt slutten av breaker hvor varmt ledningen er festet. Lirk opp slutten av bryteren til det unclips fra varme buss bar.

Frakobles svart wire fra breaker og fest kabelen til nye breaker. Du trenger ikke å berøre den nøytrale eller jordede ledninger hvis du ikke erstatter breaker. Eventuelt koble nøytrale og bakken ledninger fra deres busser og fjerne den elektriske kabler fra servicepanelet.

•Lokk som kan klikkes på ny brottsjø på plass ved klipping det til varme buss bar. Feste dekselet servicepanelet.

Slå av alle brytere i servicepanelet å unngå elektrisk støt i kretser når elektrisitet er gjenopprettet. Slå på strømmen på de viktigste breaker og tilbakestille andre breakers.