Hvordan fjerne en Bolt på en Toalett Tank

April 18

Hvordan fjerne en Bolt på en Toalett Tank

Toalettet tank sikrer til toppen av toalettet med to beholde bolter. Begge har gummi skiver under bolten hodet å hindre vann lekker rundt montering bolter. Når bolter blir løs eller gummi pakninger mislykkes, vil lekkasjer oppstå, krever erstatning av beholde boltene. Fjerne en bolt fra en toalett tank vanligvis krever assistent fordi sedimenter og rust rundt bolten gjør det vanskelig å løsne.

Instruksjoner

•Start vannforsyning ventilen klokken bak toalett tanken å slå av vannforsyningen. Fjern toalett tank lokket og sette den på et trygt sted ut av veien.

•Flush toalettet og hold flush lever ned slik at så mye vann som mulig å avslutte tanken. Nyt det samme vannet med håndklær eller en svamp og vri ut vannet i en rengjøring bøtte.

•Spray festemutrene under toalettet bolle flens med gjennomtrengende smøremiddel og tillate den å arbeide i 10 minutter. Den gjennomtrengende smøremiddelet løsner opp noen rust og sedimenter rundt trådene.

•Spør en venn å holde toppen av toalett tank bolt med en stor flatskjerm-head skrutrekker. Dreier mutteren under toalett bolle flensen mot klokken med en socket skiftenøkkel. Unngå stanger hylse håndtaket mot toalettskålen under fjerning mutteren.

•Gjenta prosessen for motsatt festeskruen. Trykk begge bolter fra bunnen, og spør hjelperen til å trekke dem ut av tanken.

Tips og advarsler

  • Om nødvendig kan du klippe bolter mellom mutteren og toalettet flens med en liten baufil. Være forsiktig med å bang baufil mot toalettet under sagingen, som det kan forårsake sprekker i glassporselen, som krever en fullstendig utskifting.