Hvordan fjerne en Amana kjøleskap vannfilter

February 24

Hvordan fjerne en Amana kjøleskap vannfilter

Hvert halvår, fjerne og erstatte din Amana kjøleskap vannfilter slik at familiens vann er ren og ren. Tross alt, å ha et kjøleskap vann filtrering systemet var trolig en av avgjørende faktorer i å kjøpe kjøleskap, og det vil lønne seg i det lange løp å holde tritt med anbefalt vedlikehold til å endre filteret. Vanskeligste om hvordan du fjerner en vannfilter er å vite hvor du finner den, men selv da det er designet for å være lett tilgjengelig, og hele jobben tar mindre enn fem minutter.

Instruksjoner

•Prop åpne døren til Amana kjøleskapet, så det ikke vil lukke du mens du arbeider. Ikke bekymre deg innsiden temperatur varme opp fordi du ikke vil ha døren åpen for lenge.

•Locate filteret. Det vil være under den høyeste hyllen mot baksiden av kjøleskapet og ligner på en hvit boks utstikkende ned fra en boks.

•Grab bunnen av filteret med begge hender, og vri det mot klokken for å bryte seal. Betrakter ikke skru ut den nå; gå til neste trinn.

•Wrap Amana kjøleskap vann filter i et parabolen håndkle og langsomt fortsette skru ut den fra filter-boksen før du kan trekke den og fjerne den fra refrgerator. Håndkle hindrer noen vann fra inne filteret søle på innholdet i kjøleskapet.

•Carry vannfilter (forsiktig å beholde sin opprinnelige oppreist) over til vask og tur det raskt opp ned til avløp vann fra det før du kaster gamle filtrere bort.

Tips og advarsler

  • Hvis filteret er svært vanskelig å fjerne, bruke en stropp olje skiftenøkkel, og legge det på samme måte som du ville en oljefilter på en bil og bruke den til å bryte seal.
  • Selv om vannet ser klart og smaker godt, endre hvert halvår. Vann filtre kan komme til å inneholde skadelige bakterier vekster over tid, og det er bedre å opprettholde et rent filter og håndtere en lidelsen forårsaket av en gammel en.