Hvordan fjerne emalje fra gulvteppet

March 18

Hvordan fjerne emalje fra gulvteppet

Du lagt nøye ut en presenning i forberedelse for hjem maling jobb, men klarte å spore maling over teppet. Du må handle raskt for å gjenopprette tilstanden til teppet. Begynn med metoden minst invasive så arbeide deg gjennom renselsesprosessen, stopper ved din teppet kommer ren. Du må kutte ut skadede delene med et barberblad.

Instruksjoner

•Blot opp så mye av emaljen som du kan ved å trykke en fille i teppet, deretter løfte. Slå fille å utsette frisk klut, så dab den igjen.

•Mix 1 tsp. av flytende oppvaskmiddel med 1/2 gallon av vann. Dyppe en ren klut i denne såpevann og blot flekken en mild tilnærming til fjerne maling. Få ut så mye flekken med såpe, hvis det ser ut til å virke.

•Blot opp såpe med en klut dyppet i kaldt vann for å fjerne alle spor av såpe såpeskum fra din rug. Undersøke maling flekken; Hvis du ikke har fått det hele opp, er det mer arbeid å gjøre. Hvis du har klart å fjerne emalje, la din teppe luften tørr.

•Fyll terpentin i en liten bolle. Teste dette på hjørnet av teppet å sikre det ikke endrer farge. Hvis det er trygt å bruke, blot gjenværende maling med terpentin til du ser ingen spor av maling. La teppet tørr.

•Tillat alle maling du ikke kan fjerne for å tørke, da nick farget fiber ut med en barberhøvel. Dette fjerner maling uten å bli misfarget eller skade teppet, og du vil ikke merke redusert haugen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan fjerne maling eller ikke vil barberhøvel teppet, kan du kontakte profesjonelle teppe rengjøringsmidler. Informere dem om rengjøring trinnene du tok, så la dem rydde.