Hvordan fjerne dype riper fra bambus gulv

December 13

På grunn av sin naturlige skjønnhet, styrke og overflod, har bambus blitt et populært valg for parkett. Likevel, som alle hardwoods, bambus kan bli skadet og Vis slitasje over tid. Fallende objekter, bevegelige møbler eller selv untrimmed pet spiker kanneavreise huljern og riper i bambus gulv.

Instruksjoner

•Purchase en tre sparkel som samsvarer med bambus gulv. Hvis du har et ekstra stykke leftover gulv, ta den med deg til butikken. Hvis ikke, et bilde vil hjelpe deg til å matche fargen. Se etter en filler laget spesielt for bambus gulv. Les instruksjonene på tre filler å sørge for at du har alt du trenger å bruke den.

•Prepare scratch. Sand området lett å filler pinne i grunnen. Hvis huljern er dypt, sand mer tungt. Prøv ikke å sand langt utenfor kantene på bunnen av, som kan skade nærliggende planker.

•Apply filler. Bruke en sparkel, gjelde filler scratch. Skrape av overdreven filler til scratch er helt fylt og det er lite eller ingen overflødig fylt på gulvet. Tørk forsiktig av området med en klut å glatte filler og buff det til et naturlig utseende.

•Sand området igjen filler har tørket for å fjerne alle ujevnheter eller reist områder. Tørk området med en fuktig klut for å fjerne støv fra sliping. Når området er tørt, gjelde polyuretan.

•Apply polyuretan i henhold til retningslinjene fra produsenten. Må du vente til polyuretan er helt tørt før du går på området eller erstatte møbler.

Tips og advarsler

  • Hvis du har ekstra gulv, bruke den til å opprette en huljern og fylle den på skrap før du prøver det på gulvet.