Hvordan fjerne Doublesided Carpet Tape fra gulvteppet

September 22

Sidig carpet tape er en veldig klissete tape som er forsterket med tråder å holde limet i teppet og subfloor. Limet brukes til å produsere teppe båndet er veldig klissete, som er en effektiv funksjon når båndet er i bruk. Det er også veldig funksjonen kan gjøre fjerne doublesided carpet tape fra baksiden av teppet vanskelig. Effektiv lim removers er på markedet, men det vil hjelpe fjerne limet uten å skade teppet baksidematerialet hvis den brukes riktig.

Instruksjoner

•Trekk teppet tilbake fra gulvet å avsløre doublesided carpet tape på baksiden av teppet.

•RUB så mye av limet av teppet baksidematerialet som mulig for hånd. Små biter av limet vil trolig vise seg for å være ganske sta, så la at limet hvor den er og fjerne så mye av resten av limet som mulig ved balling limet og fjerne det i klumper.

•Sett på et par kjemikaliebestandige hansker, kjemisk skvett briller, lange bukser, langermet skjorte og sko eller arbeid støvler.

•Apply gel - eller lim-baserte lim fjerne direkte til sta limet med små, rimelige maling pensel. Ikke bruk en flytende lim fjerne fordi det vil være umulig å kontrollere. Være forsiktig ikke for å tillate den selvklebende remover å starte å trenge teppet baksidematerialet. Tillate den selvklebende remover mykne limet i 15 til 30 minutter.

•Scrape limet og fjerne fra teppet baksidematerialet med en metall eller plast skraper eller kitte kniven. Gjenta denne prosessen til du har fjernet uønskede limet. Dette krever flere applikasjoner innen samme behandlet.

Tips og advarsler

  • Dette kan være en langsom prosess på grunn av tiden som kreves for den selvklebende remover bearbeide limet. Bruke selvklebende remover til forskjellige områder med forskjellige tidsintervaller vil hjelpe fremskynde prosessen langs.