Hvordan fjerne dobbel Sided Tape fra Paint

May 30

Hvordan fjerne dobbel Sided Tape fra Paint

Dobbeltsidig selvklebende tape virker alltid som en god idé før det er på tide å ta det ned. Noen nyere formler er utformet for enkel fjerning når du er ferdig med det, men dette hjelper lite når du prøver å fjerne plakaten barnet outgrew og dobbel-pinne tape som har holdt det malt skapet døren har vært der i et halvt tiår. Men ikke slite! Akkurat som de fleste superhelter har deres varemerke svakheter, de fleste søl har egne akilleshæl - og tosidige selvklebende tape akilleshæl er enkel hårføner.

Instruksjoner

•Fjern elementet som ble holdt av den dobbeltsidig tapen å avsløre båndet. Bruk en tynn, flat metall skraper, for eksempel en sparkel, under kanten av båndet til løfter den vekk fra veggen. Hvis båndet er ganske fersk, kan denne loven alene fjerne alt. Båndet som har vært på plass i mer enn et par dager, ser for at malingen er trekke unna og slutte skraping umiddelbart.

•Plugg i en felles husholdning hårføner og gjøre det til høyeste innstilling. Bruk tungt arbeidshansker for å beskytte hendene fra varmen. Slå hårføner viften til høyeste innstilling, og grip munnstykket 6 til 8 inches fra overflaten av båndet, peker munnstykket direkte på den. Hold hårføner, med varmen fokusert på båndet, i stedet for minst 30 sekunder. Når du begynner å se kantene på båndet curl tilbake, er den klar for fjerning.

•Scrape tape mot sparkel. Gjenta prosessen med hvert stykke tape som du må fjerne før rengjøring fasen (trinn 4).

•Soak en bomullsdott neglelakk fjerner eller aceton og gni over eventuelt gjenværende lim på veggene. Bruk en barberhøvel skraper eller fingernegl for å fjerne de gjenværende rester. Gjelde ikke varme til dette området i minst 30 minutter etter benytter fjerne, som er ekstremt brannfarlig.

•Fullstendig oppryddingen med en sprut av din favoritt spray renere og en papir håndkle eller fuktig svamp.