Hvordan fjerne dårlig lukt fra huset

June 13

Hvordan fjerne dårlig lukt fra huset

Oh hvordan lukt kan kjøre du nøtter! Særlig når folk, er det ingenting mer pinlig enn å ha noen dårlig lukt stinke opp huset. Om som kommer fra dyr, barn, kjøkken, basements, ect.

Instruksjoner

•Kontroller at du rengjør kjøleskapet!

Mesteparten av tiden dette er hvordan lukt utvikle, når det er mange gamle mat, utdatert melk eller ost i kjøleskapet. Mold utvikle på noen matvarer. De virkelig begynner å stinke opp på kjøkkenet. Ta alt ut av kjøleskapet, tørke det ned med noen bleike hvis lukten er så ille. Eller en såpe svamp, kanskje. La det tørke før mat og drikke igjen. Tørke det ned fin og ren, kaster ting ut som gamle og umoderne. Prøv å holde ferskvarer i og husk å rengjøre kjøleskapet om en gang i måneden eller to.

•Se der lukten kommer fra.

Det er en nøkkel til å finne hvor nøyaktig. Er det sofaen, teppe, kjøkken, hvor? Prøv sniffing ut og finne ut hvor den kommer fra sikkert.

•Kontroller at du rengjør papirkurven kan.

Husk å rengjøre søppel kan, om hver gang en måned eller så. Dette er det enkleste stedet hvor eller hvordan lukt utvikle. Råtten mat i papirkurven. Bruk noen ammoniakk eller blekemiddel å rense ut søppel bokser, husk å få bunnen av søppel kan godt.

•Se om carpet flekker.

Kanskje tisset et kjæledyr, eller en liten pjokk på teppet sted. Eller en slags drink ble spilt, som aldri ble rengjort. Bruk en slags enzymatisk renere, eller ammoniakk til å fjerne lukt. Få en våt svamp, og bruker natron til å fjerne flekken. Hvis du føler lukt kommer fra teppet, men kan ikke finne den. Kjøp en svart lys og bruke det til å oppdage flekker.

•Få noen Air freshener.

Dette vil ikke eliminere ekstremt sterk lukt, men jeg tror det er god prøve å holde luften ren og frisk. Spesielt hvis du eller noen røyker mye. Holder huset lukt anstendig.

•Rengjør huset regelmessig.

Kanskje er huset generelt skitne og trenger renset oftere. Vakuum tepper, mopp gulv. Tørke ned tellere og vasker. Rengjør badet regelmessig.

•Hold din pets ren.

Du kan kjøpe disse pet kluter. Tørk din hunden ned eller katten ned, siden de ikke kan ta bad regelmessig. Fru Meyers Clean dag, bærer dette. Husk også å vaske tepper de sove på ofte.

•Rengjør møbler.

Sofaer og stoler, hvis det er flekker dette gjelder med 4. Du kan også spray sofaen og møbler med fabreze laget bare for møbler. Spesielt hvis du har kjæledyr som lå på dem ganske ofte.