Hvordan fjerne cellegummi maling

December 29

Cellegummi maling er en gummiert latex dekker som former en positiv værbestandig forsegle over noe som dekker. Folk bruker vanligvis det for å værbestandig materialer som stukk eller murverk, danner en nesten ugjennomtrengelig forseglingen av beskyttelse. Fordi det er så holdbar og hardfør, vil du finne det svært vanskelig å fjerne når det har blitt malt på. Fjerne cellegummi maling er arbeidskrevende uansett hvordan det gjøres, og jo flere mennesker som er tilgjengelig for å hjelpe, jo raskere prosessen vil gå.

Instruksjoner

•Scrape malingen av ved hjelp en håndholdt maling skraping eller en slipende maling-fjerne disk på en drill. Dette er den mest arbeidskrevende måten å fjerne cellegummi maling. Hvis mulig, få hjelp fra venner og slektninger.

•Peel av strimler av cellegummi maling med hendene. Du kan bokstavelig talt skrelle av store strimler, som er spesielt lett hvis malingen er eldre og sprakk. Nyere malte overflater, lage åpninger i maling og sett en skrutrekker eller gips kniv og trekke opp en kant som noen kan fange. Press vask alle sta områder som ikke lett skrelle.

•Strip cellegummi maling med en kjemisk remover. Du kan velge blant flere typer pensel og oppløse cellegummi belegget. Når du oppløse belegget, kan du presse vaske det av eller løsner det.