Hvordan fjerne Cedar fasader

January 23

Cedar fasader er en brukte byggemateriale. Cedar ytterkledning paneler er vanligvis Overlappet eller montert en brikke til den andre. Platene er festet på utsiden av huset negler. Fjerne cedar ytterkledning, eller typer wood fasader, medfører benytter en snuse bar løfte og løsne styrene, og deretter en banalisere så blad så eller en slater ripper å komme og klippe ut eller trekke neglene. Ytterkledning fjernes stykke for stykke.

Instruksjoner

•Bruk din Lirk bar å løfte det første stykket fasader. Avhengig av sedertre ytterkledning, kan du starte på toppen eller bunnen av huset. Med overlappende ytterkledning, kan du finne det lettere å komme under øverste stykket, mens med en sammenhengende fasader, den laveste ytterkledning brikken kan gi deg den enkleste tilgangen.

•Løft opp styret, så bruk den slater ripper å trekke negler eller banalisere så blad så kutte spiker sjakter.

•Fjern styret. Når du har trukket eller klippe neglene, skyve brettet ut av veggen og sett det til side. Omsorg vil ta, avhenger av om du planlegger å bruke ytterkledning styrene.

•Arbeid vei opp eller ned huset. Når du har det første kurset i fasader fjernet, er tilgang til gjenværende ytterkledning kurs enkelt. Fortsette å bruke din Lirk bar og slater's ripper eller banalisere så blad så fjerne negler og styrene.

•Når du har fjernet alle ytterkledning styrene, inspisere overflaten og bruke hammer til å fjerne eventuelle løs negler eller pund dem flush til i yttervegger.