Hvordan fjerne Carpet lukt & flekker

December 6

Hvordan fjerne Carpet lukt & flekker

Tepper legge et fint utseende til hjemmet, men kan bli skitten, beiset og bære lukt. Kjæledyr kan noen ganger ha ulykker på teppet eller ting kan bli sølt, vanskelig å fjerne flekker og lukt. Ansette en profesjonell renere å fjerne carpet flekker og lukt kan være dyrt. Du trenger ikke å bruke masse penger for å fjerne carpet flekker og lukt.

Instruksjoner

Hvordan fjerne Carpet lukt og flekker

•Rengjør flekker fra teppet så snart de skje, spesielt vin og kaffe. Jo lenger satt de i, jo hardere de er fjerne. Bland 1/4 kopp av peroxide med 2 ss. natron i sprayflaske. La gjenværende bakervarer brus i det siste trinnet. Rist to ingrediensene sammen i flasken til bakepulver oppløses. Hydrogenperoksid løses flekken og bakepulver vil eliminere lukt umiddelbart.

•Spray innholdet i spray flaske direkte på flekken. Bruke lett trykk til mikrofiberklut og gni bort flekken. Gjenta sprøyting og gnir flekken skylle kluten innimellom. Spray litt mer av peroxide og natron fra flasken på flekken. La den stå i 15 minutter.

•Blot flekk og odor området med mikrofiberklut. Skyll og gjenta prosessen til området er ren. Gni våtområdet teppet briskly å eliminere de fleste av væte. Plass en fan foran det fuktige området å fremskynde tørking prosessen. Dryss natron over teppet og vakuum det. Bakepulver vil eliminere eventuelle gjenværende lukt. Kast resten av peroxide og natron fra sprayflaske.

Tips og advarsler

  • Sted et stykke rå hvit potet på sta løperen flekker for å eliminere dem.
  • Holde innholdet i sprayflaske utilgjengelig for barn. Innholdet kan være giftig svelging.