Hvordan fjerne busker

July 18

Hvordan fjerne busker. Fjerne skjemmende eller bare uønsket busker og busker kan være en enkel prosess hvis du bruker tålmodighet og de riktige verktøyene. Fjerne busker kan være dyrt hvis ansette en profesjonell mannskap å komme ut og trekke dem, men du kan spare de pengene noe mer moro hvis du er villig til å sette litt tid og innsats og gjøre det en gjøre det selv jobb.

Instruksjoner

•Decide hvis du vil beholde bush eller busken levende. Hvis naboer og venner vil busk, eller du er ganske enkelt omorganisere rekkefølgen på ting i hagen din vil fjerne buskene med omsorg til sine røtter.

•Se om noen form for verktøy eller sprinkleranlegg linjer før du graver. Kontakte firmaet verktøyet hvis det er enda en mulighet for en linje der du vil være graving. Grave rundt sprinkleranlegg linjer med forsiktighet.

Kjøp en god graving, tunge spade som er holdbare og vil vare. Dette er en av de essensielle du trenger i alle ditt landskapsarbeid så ikke bekymre deg at du er å bruke penger på et element som du vil bruke bare én gang.

•Skjære bush ned til en håndterlig størrelse. Dette vil avhenge av størrelsen på og rommet du må jobbe. Vil du forlate nok av en stubbe over bakken for å få god tak.

•Dig en grøft rundt stump. Kaste jorda fra stump å vise så mye av rot som mulig. Flere røtter du kan vise mer kan fjernes på en gang. Den lenger bort din grøft mer røttene kan bli utsatt og fjernet.

•Bruk en skarp landskapet bar eller en skarp spade å kutte røttene langs grøften. Dytte verktøyet i bakken i en vinkel mot midten av bush. Når du holder spade i bakken flytte det frem og tilbake for å kutte røttene. Gå rundt grøften noen ganger å få så mange røtter frakoblet du kan. Dette bør kutte de fleste små og mellomstore røttene.

•Stick spade eller spade i grøften fiske til Midtøsten, presse og løft. Gjør dette rundt hele grøften før du kan løfte bush ut med hendene.