Hvordan fjerne & busker en røykvarsler

July 27

Røykvarslere er bare så god som batteriet, som driver dem med mindre du hard-wire dem inn i hjemmet. Selv fastmontert røykvarslere har et batteri som strømsystem. Du bør teste din røykvarsler minst en gang i måneden for å sikre at batteriet er god. Det er en liten knapp på enheten du trykke med fingeren for å teste. Hvis du tester enheten og det ikke høres eller kablet røyk alarmen piper jevnlig, er det på tide du skifter batteriet. Fjerne og endre en røykvarsler batteri er vanligvis det samme blant de mange ulike produsentene.

Instruksjoner

•Plasser et steg krakk under røykvarsler så du kan nå det komfortabelt. Grip røykvarsler og vri det mot klokken for å løsne det fra basen. Noen enheter har låsing kategoriene du trykke med fingrene å løsne dem fra basen.

•Lavere røyk alarm sakte. Noen røykvarslere koble til ledningene kommer fra taket. Hvis du har ledninger, se etter små plast kontakten plugge inn røykvarsleren. Dra kontakten ut av røykvarsleren.

•Finn batterikammeret på røykvarsleren. Det er på siden av enheten eller på toppen eller bunnen. Side montert batterirommene krever at du skyve dem med fingeren for å frigjøre en våren. Hurtigfeste batterirommene krever at du lirke forsiden av med en liten flathead skrutrekker.

•Trekk det gamle batteriet fra kontakten med fingrene. Sett inn et nytt batteri i kontakten. Batteriet kobles på bare én måte. Hvis du har en enhet som kobles til taket ledninger, kan enheten høres når du fjerner batteriet.

•Plugg konnektoren wire på baksiden av enheten, hvis din bruker taket ledningene. Koble enheten til basen skyve den inn i basen inntil den smetter på plass eller vri det med klokken til det låser.