Hvordan fjerne busk røtter

August 5

Bush røtter kan vokse til å bli ganske dypt. Enda verre, de kan vokse tilbake som en full bush, gitt tid. Derfor er fjerne eller drepe røttene så de ikke vokser tilbake våren viktig for de huseiere som har andre landskapsarbeid planer i tankene--- eller som bare ønsker å beskytte sine grunnlaget fra gripe røtter. Alternativene inkluderer trekke røtter opp en Traktorgravere trekke dem med tau festet til en bil, eller forgiftning dem på plass. Den raskeste, men mest arbeidskrevende tilnærmingen er å bruke tungt utstyr for å løfte røtter ut.

Instruksjoner

Arbeidet med en dag

•Skjære busk ned stump med en øks, Kjedesag eller en baufil.

•Dig ned under anlegget for å ha et hull under stubben til tråden et tau gjennom. Vikle bardunen rundt og under stubben. Slange det gjennom sterkere røttene også.

•Tie tauet til en solid porsjon bilen (ikke støtfangeren!) og akselerere i korte støt. Hvis restene av bush bryte fri plutselig, vil du ikke kjøre naboens gjerde før du finner bremsen.

Hvis første forsøk mislykkes, hogge på noen av røttene med en øks å redusere motstand og prøv igjen å trekke. Kuttet røtter langt fra stump, skjønt. Gjenta til du lykkes.

•Instead ved bruk av en bil, kan du også leie en Traktorgravere for å fullføre jobben. Det kan være enklere, men det vil åpenbart være dyrere.

Det langsiktige arbeidet

•Hvis du har tenkt å forgifte busk i stedet tid forgiftning rundt høst eller vinter, når busken næringsstoffer (og derfor forgiftning stoffer som salt og blekemiddel) blir sugd ned inn rotsystem. Dette vil hjelpe forgifte rotsystem mer effektivt.

•Skjære busk ned stump med en øks, Kjedesag eller en baufil. Og hell blekemiddel og/eller salt i midten av stammen.

•Dekk stump med en ugjennomsiktig presenning, blokkerer sollys. Selv om det er ingen grønne blader venstre bruker busk fortsatt sollys.

Tips og advarsler

  • Ikke angi stump i brann. "Topp-drapet," vil ikke som denne metoden kalles, drepe røttene. De vil bare vokse tilbake igjen til våren.