Hvordan fjerne brent Pan rester fra en keramisk komfyr toppen

March 18

Keramisk komfyr har gått lenger enn mange andre apparater til å glamorisere kjøkkenet, med sine elegante kroppspleie og glatt funksjoner. Men krever å holde ansiktet ser ganske mye velvære. Brent pan rester og kokt på fett er blant de tøffeste stedene å få kokeplate. Produsenter bruker og omsorg guider anbefaler barberblad skrapere fjerne brent pan rester, fett, smeltet sukker og plast, men unngå overforbruk. Hyppig bruk av disse verktøyene vil arr komfyrens overflaten. Keramisk kokeplate rensing kremer gjør lite for å fjerne brent pan rester. Produkter som kan håndtere jobben som ovnen rengjøringsmidler, scouring pads og rengjøring ingredienser som inneholder ammoniakk er blant de produsenter forsiktig å ikke bruke på ovnen toppen. Mest brent pan rester kan fjernes fra komfyren toppen, men får det av krever albue fett.

Instruksjoner

Rengjøring en Smoothtop ovn

•Dampen en ren klut med varmt såpevann, så la den på stedet i flere minutter å løsne noen brent pan rester som kan tørke av komfyren toppen.

•Dry kokeplate med en ren tørkepapir.

•Dampen papirhåndkle lett med rent vann, og hell en krone-størrelse porsjon balsam og laget renere spesielt for ovn og kokeplate kokekar. Den inneholder ingen ammoniakk er sikker for bruk på glass og glass-keramisk komfyr.

•Scrub brent pan rester området med sterk slag og sirkulære bevegelser til fingrene ikke oppdage råhet.

•Vaskestasjonen tømmes kokeplate med en klut fuktet i varmt såpevann vann, tørk kokeplate med en ren tørkepapir.

•Spray papirhåndkle med en sprut av multisurface, uten ammoniakk glass renere å fremme ren og polere kokeplate. Noen tapte rester eller skyet områder vises i skinne. Gjenta klimaanlegget og renere skrubbing, vask og polering prosessen før alle synlige flekker er fjernet.

Tips og advarsler

  • Rengjøre brent pannen eller kaste den.