Hvordan fjerne brent på mat fra en kobber stekepanne

December 30

Brent på mat ofte plager gryter og panner. Ulike panner krever ofte egne rensning løsninger å beskytte integriteten og strukturen i pannen. For å fjerne brent mat fra kopper pannene effektivt, vil du måtte ta stor omsorg i ikke skade kobber bunnen av kjelen. Slipende scrub pads kan potensielt ripe pannen, derfor saltet hjelper for å skrubbe brent mat bort uten å påføre skade. Vanlige ingredienser i kjøkkenet vil hjelpe deg i prosessen med å fjerne brent mat fra din kopper pannene.

Instruksjoner

•Soak pan i vann for å løsne brent mat. Legg 2 til 3 dråper flytende oppvaskmiddel til pan, og fyll den med varmt vann.

•Fyll vannet ut i vasken. Skyll kjelen med kaldt vann.

•Sprinkle et tynt lag av salt på pannens overflate. Tillate saltet å sitte i 10 til 15 minutter. Skyll kjelen med rent vann.

•Bruk natron til Rengjør innsiden og utsiden kopper pannene. Legg bakepulver på områdene som inneholder brent mat. Helle eddik over pannen og bruk en sitron kile for å skrubbe maten av pannen. Skyll med kaldt vann.

•Apply ketchup til pans å lyse områder som inneholdt en brent på mat. Bruk pensel til coat kobber pannens overflaten med en fin laget av ketchup. Tillate ketchup å sitte i 15-20 minutter. Skyll pannen og tørr fjerne anløpe.