Hvordan fjerne Boston Ivy

June 22

Hvordan fjerne Boston Ivy

Boston Ivy (Parthenocissus tricuspidata) kan være en vakker tillegg til eventuelle hjem eksteriør. Men hvis det ikke kontrolleres skikkelig, kan Boston Ivy vokse rampantly og ta over hagen din og andre planter. Mens noen mennesker setter pris på denne overgrodd utseende, kan det skade utenfor veggene og hus/fjerne uønskede critters som termitter, edderkopper og mer. Når dette skjer, er det på tide å administrere din Boston Ivy eller fjerne det helt. Om fjerning tar litt innsats, er det vel verdt å bruke tid og energi.

Instruksjoner

•Start ved foten av ditt hjem og utstanset Boston eføy med et par hagearbeid saks. Husk å ha par hagehansker å beskytte hendene.

•Trekk eføy av siden av huset eller noe annet har det vokst mot. Siden eføy er et klamrer seg anlegg, vil det følge din fasader. Fortsatt trekke eføy bort før det er helt borte. Du må bruke en stige hvis den har vokst høy.

•Trekk opp røttene av Boston Ivy anlegget og kaste seg. Forlater dem i hagen din, kan det føre til mer ivy vekst, så det er best å plassere dem i et trash bag.

•Spray en herbicid hvor du trakk opp eføy. Dette vil hindre fremtidig Boston Ivy vekst oppstår.