Hvordan fjerne bobil døren Pins

July 31

Mobile hjem ikke bare gå gjennom ganske juling før du får til eiendommen men også etter at du installerer dem på eiendommen. Mange grunner eksisterer for å fjerne din bobil døren pinner, som behovet for å legge til maskinvare, erstatte en dør, bringe i møbler eller helt reparere en døren for å fjern bulker eller riper og oppdatere. I stedet for å ansette en repairperson til å utføre denne oppgaven, delta i gjør det selv-gruppen og spare masse penger.

Instruksjoner

Fjerne døren Knappenåler

•Lukk døren helt. Starter med øvre hengselet, plassere små meisel under leder for øvre hengsel pinnen. Trykk på bunnen av meisel lett med hammer og på en oppadgående vinkel før du løsne hengsel pinnen.

•Hvis du ikke få trinn 1 for å arbeide, plassere en negl eller skrutrekker samme størrelse som hullet på undersiden av hengselet på bunnen av hengslene pin og trykk med hammeren lett til hengselet begynner å løsne.

•Skyv hengselet pin oppover og ut; ta vare ikke for å bøye noen av hengslene.

•Gjenta over instruksjoner før du minst har løsnet gjenstående hengsel pinner. En gang du har løsnet siste hengsel pinnen, start fjerning hver pin helt jobbe deg ned. du må kanskje vrikke døren som du trekker. Også huske på vekten av døren vil hvile på skuldrene med den midterste pin, Hvis døren har en.

Tips og advarsler

  • Til tross for enkelt prosjektet, få et annet sett av hender bare for å hjelpe jevn døra, hånden du verktøy, etc.
  • Vær forsiktig når du bruker håndverktøy akkurat som du ville når du bruker elektroverktøy, som de kan forårsake alvorlige kutt, sår eller andre kroppslige skader.
  • Holde eller flytte litt for fjerne hengsel pinnen kan forårsake skader på grunn av døren vekten. Kontroller at du og hjelperen (Hvis du har en) har et fast grep på døren og ingen verktøy i hånden eller i området når du fjerner døren.