Hvordan fjerne blomst oppsikt fra tulipaner

October 21

Hvordan fjerne blomst oppsikt fra tulipaner

Tulipaner vokse som kortvarig stauder, med hver pære blomstrende ett til fem år før det begynner å avta. Fjerne hodet på blomsten fra tulipaner når de er ferdig med blomstringen øker levetiden til pærene så de blomst for maksimalt antall år. Blomstene begynne å produsere frø etter visnet. Tulip frø føre sjelden en ny plante, men deres dannelse avløp energi fra pærene, forårsaker dem til å avslå raskere. Forebygge denne frøproduksjon ved deadheading tulipaner sparer lyspæren energi for fremtidige blomstring.

Instruksjoner

•Et tulip planter trenger slik at jorda forblir fuktig uten å bli våt i blomstring perioden. La hodet på blomsten på planter til petals begynne å henge ned og faller. Tulipanen blomster vanligvis knuse på slutten av den blomstrende perioden, som resulterer i alle eller de fleste av kronbladene faller samtidig.

•Skjære av blomsten stamme 2 til 3 inches under utvikling frø hodet. Tulip frø skjemaet på toppen av stammen som en avlang, hovne del av gamle blomst hodet. Fjerne hele frø hodet når kutte av gamle blomsten.

•La gjenværende blomst stammen og løvverk på anlegget til den begynner å gul og faller over naturlig. Dette skjer vanligvis seks uker etter blomst fjerning. Den grønne blader og stengler samler sollys til drivstoff pære, så la dem på før de dør resulterer i en sterkere pære.

•Trim av gjenværende løvverk og blomster stammen på bakkenivå etter den gule. Fjern alle brukte tulip bladverket fra sengen og kast eller kompost det. Ikke la de gamle bladene i sengen etter at de dør.

Tips og advarsler

  • Andre våren pærer, påskeliljer og hyacinths også fordelen av døde blomster fjerning.
  • Hvis tulip forlater er skjemmende etter plante blomster, plante noen fargerike ettårige foran dem til å kamuflere bladene som planten dør tilbake.