Hvordan fjerne blekkflekker fra skinn møbeltrekk

September 30

Hvordan fjerne blekkflekker fra skinn møbeltrekk

Mens skinn møbeltrekk er verdsatt for sin holdbarhet og naturlige motstand mot flekker, er det ikke uimottakelig til blekk. Hvis du tilfeldigvis søler blekk på skinnmøbler, behandle den umiddelbart før setter. Hvis du oppdager en trykkfarge flekker som har allerede gjennomvåt i skinn og tørket, det kan fortsatt fjernes, men tar litt mer arbeid. Produktene kan du fjerne blekkflekker fra skinn er billig og ofte funnet rundt huset.

Instruksjoner

•Soak en ren svamp eller klut i varmt vann, klem mesteparten av vannet ut og dempe flekken av blotting--ikke gni - berørte deler av skinn.

•Apply en liten prikk av mildt vaskemiddel fuktig svamp eller klut og gni stained området svært forsiktig med sirkelbevegelser for et minutt eller to. Skyll såpe svamp eller klut med varmt vann, blot området og gjenta flere ganger å fjerne såpe fra skinn. Dette kan fjerne håndskriften helt, men hvis ikke, fortsetter du til trinn 3.

•Soak en bomull ball i rubbing alkohol og klem ut slik at det er vått, men ikke dryppende. Gni stained området med bomull ballen i en mild sirkelbevegelse i et minutt eller to. Skyll rensevæske av lær med en klut eller svamp fuktet med varmt vann. Hvis flekken forblir, fortsetter du til trinn 4.

Når den fargede delen av Lær tørr, gni litt vaselin på flekken med fingrene. Massasje det i skinn og la det sitte på flekken i minst 24 timer, fortrinnsvis flere dager. Etter denne tid, stryke petroleum gelé med en myk, tørr klut og buff Lær litt.

Tips og advarsler

  • Hvis håndskriften flekken forblir etter prøver å fjerne den, konsultere en profesjonell renere.