Hvordan fjerne blekkflekker fra klær

October 18

Hvordan fjerne blekkflekker fra klær

En lekk penn eller utilsiktet penn hugge er alt det tar for å ødelegge en artikkel av klær. Som fargestoff absorberer inn i stoffet fortsetter å spre, lekker til omkringliggende fibre. Når det er tatt raskt, kan en ink stain isolert og løftet fra stoffet før store skader er ferdig. Metodene og forsyninger som flekken er fjernet er viktig for å få blekket flekken ut uten forårsaker større rot eller ødelegger stoff.

Instruksjoner

•Lay artikkel av klær på en flat arbeidsflate. Isolere blekk flekken ved å tegne en sirkel rundt den med en bomullspinne dyppet i teknisk sprit. Bruke nok rensevæske våt omkringliggende stoffet for å hindre at blekk sprer seg videre.

•Plasser 2 tsp. hvit eddik og 1 ss. cornstarch i en bolle. Rør de to ingrediensene sammen for å danne en lime. Lim gjelder blekk-beiset plagget og la den på stoffet til helt tørt.

•Fargeringer tørket eddik og cornstarch lim av plagget. Gni prewash flekkfjerner i gjenværende blekk flekken, bruke nok våt flekken. Tillate flekkfjerner suge inn i stoffet to til tre minutter.

•Launder din klær med heavy-duty vaskemiddel og oksygen blekemiddel for å fjerne alle siste spor av blekk flekken. Før tørking plagget, må hele blekk flekken er fjernet. Hvis noen fortsatt, svamp det med rensing løsemiddel, la løsemiddelet til tørk deretter vask plagget igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis en ink stain oppstår mens du er ute av huset, bruk en alkohol-basert våte tørk forsiktig tørke bort frisk flekken.
  • Nyt en tørket blekk flekk i melk over natten for å myke opp og slipp flekken.
  • Blot en ink stain med neglelakk remover fjerne flekken. Unngå å bruke neglelakk remover på acetate klær som det kan ødelegge stoffet.