Hvordan fjerne blekkflekker fra en strikk skjorte

March 9

Hvordan fjerne blekkflekker fra en strikk skjorte

Nesten alle har hatt en penn eksplodere på sine klær. Det er ofte i en lomme og noen ganger gjør dette spontant og noen ganger i vaskemaskinen når det blir liggende igjen i plagget. Uansett, det skaper ganske rot og kommersielle flekken og spot removers sjelden kan håndtere merkene. Håndskrift er en tøff materiale å fjerne klær og noen behandlinger kan faktisk sette flekken, gjør det umulig å fjerne.

Instruksjoner

•Treat blekk flekken så snart som mulig. Bruk et papirhåndkle dab, ikke gni, flekken å få overflate materiale av strikke. La området luften tørr. Sette et rent papirhåndkle under stoffet under stained området og en annen brikke på flekken. Spray flekken med hårspray til damp. Jobber fra baksiden av strikk dab på stained området med enda et rent håndkle. Gjenta til flekken er borte.

•Vri plagget genseren og skyll den under kaldt vann for å presse ut håndskrift gjenværende. Klem plagget å løslate ekstra vann og slå den utenfor. Plassere et rent håndkle under flekken. DAB på flekken med baby kluter til ingen mer blekk kommer ut på tørke. Behandle resten av flekken med Klesvask flekkfjerningsmiddel. La sitte i en halv time. Hvitvaske strikke som vanlig.

•Dry plagget og se etter flekken. Hvis det fremdeles er tydelig, dryss kremen av tartar på flekken og presse nok sitronsaft for å lage en lime. Swirl den rundt med fingeren og la den sitte et øyeblikk. Agitere det lett med myk Bristol pensel. Skyll området og la det tørke.

Tips og advarsler

  • Tillate klær tørke mellom enhver metoden.
  • Hvitvasking eller skyll grundig etter hver behandling for å unngå å blande potensielt giftige forbindelser.
  • Skrubb ikke hardt på strikke eller du får nuppedannelse og toleranse på overflaten av stoffet.
  • Ikke gni på flekken. Dette sprer smear kan arbeide det inn i strikk fiber.