Hvordan fjerne blekk fra Porselen

April 30

Om i vasken, dukke, vaskemaskin og tørketrommel, kan blekk på porselen være vanskelig å fjerne. Heldigvis porselen er ganske holdbar og tåler en rekke rensemetoder. Fjerne blekk fra Porselen krever litt prøving og feiling finne den mest effektive metoden. Heldigvis finnes det en rekke produkter som kan effektivt fjerne blekk fra Porselen

Instruksjoner

•Spray noen hairspray på blekk-beiset området. Hvis du arbeider med en mindre porselen element, for eksempel en dukke, kan det være enklere å spray hårspray på en fille først å bruke den på blekk flekken. Tillate hårspray å trenge flekken for omtrent et minutt. Ikke la det sitte lenge nok for hårspray tørke.

•Tørk håndskriften flekker med en ren, myk klut. Holde området fuktig ved å bruke flere hairspray om nødvendig.

•Continue denne prosessen til alle blekk flekken har løftet. Rense området med en mild såpe og ren klut, deretter skylle rent med rent vann.

•Apply rubbing alkohol eller aceton neglelakk remover å en fille hvis flekken vedvarer. Forsiktig gni blekk-beiset området med fille før flekken har løftet. Tørk området rent med såpevann, og skyll grundig med rent vann.

•Bruk døde som et alternativ rengjøringsmetode. Spray bug spray direkte på blekk farget område, eller bruke med en fille hvis området er liten. Gni flekken forsiktig med en klut til å løfte blekket fra Porselen. Skyll området med såpe og vann, og deretter med rent vann.

•Fjern blekk med en Mr. Clean magisk viskelær for ennå en annen metoden av blekk fra Porselen. Fukt og vri ut det magiske viskelæret, skrubbe flekken lett og gni den ren med en våt rag.