Hvordan fjerne bassenget stiger

May 20

Hvordan fjerne bassenget stiger

Selv om de er boltet eller forankret til dekk og/eller bassenget er nesten alle svømmebasseng stiger gjort fjernes. Noen ganger de må rengjøres, eller ha et trinn erstattet eller tatt ut helt nytt utstyr. Inspisere stiger i begynnelsen og slutten av hver sesong slik det er ingen overraskelser neste gang du vil nyte en svømmetur; Det er bedre å fikse det nå og sikre alle.

Instruksjoner

•Drain bassenget eller do arbeidet når bassenget er allerede tom og ubrukt, for eksempel begynnelsen og slutten av badesesongen.

•Løft opp opp den dekorative skjerming plate der stigen inn kontakten i kortstokken og se etter bolten under den. Løsne denne bolt med skiftenøkkelen før det er gratis om 1/2 tommers eller slik at du enkelt kan flytte den forankring kilen for hånd. Slå ned bolten i rammen med en hammer hvis forankring kile allerede bevegelige; Det kan bare være fast.

•Gjenta på den andre siden av stigen, og du bør kunne bare løfte stigen ut av sin stikkontakter. Traff stigen forsiktig med gummihammer rett over der det er satt inn i dekket hvis du fortsatt ikke kan trekke den ut av sin stikkontakter.

•Unstick stigen med en bil jack, hvis det er virkelig immobile. Angi kontakten under den krumme delen av skinnen og langsomt bruke jevn og kontrollert oppover kraft - ikke gå for fort eller push for fort fordi den ikke tar enormt press for å bøye skinnen og deformere det for mye for å bruke ytterligere. Prøv å treffe skinnen med klubbe igjen, like over der den festes til dekk mens du spenne buet området med bil jack.

•Bytt noen stiger som krever mye arbeid å fjerne. Det er sannsynlig at de står fast fordi de korrodert til ankeret eller skadet og er ikke lenger sikker.

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke slip på gulvet i bassenget som det vil være glatte fra eventuelle gjenværende vann.