Hvordan fjerne Baseboard ovn for å ta opp gulvet

June 6

Hvordan fjerne Baseboard ovn for å ta opp gulvet

Legging Fullfør gulv krever at du fjerner alt i rommet som vil komme i veien. Baseboard varmeovner, måtte fordi de er svært nær gulvet og stikker inn i rommet, fjernes for å gjøre en skikkelig gulv jobb. Elektrisk baseboard varmeovner er koblet til veggen med flere skruer og ledningen som driver dem. Når du fjerner disse tingene, kan du enkelt løfte baseboard varmeren fra veggen.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen som driver baseboard varmeapparatet. Gjør dette ved å finne passende bryteren innenfor boksen viktigste tjenesten i huset ditt og slå den på "off".

•Fjern frontdekselet fra baseboard varmeapparatet. Frontdekselet er avkuttet på kroppen av ovnen. Lirke forsiktig det fra ovnen fra bunnen, og det vil frigi.

• Tilbake av skruene som går gjennom bakplaten av ovnen og inn tre baseboard bak. Etter skruene er fjernet, vil du kunne flytte baseboard fra veggen, men det vil fremdeles være koblet med dens ledning.

Frakobles ledningene fra baseboard varmeapparatet. Rett dem fra sine forbindelser med et par nål nebbtangen. Forsiktig trekke baseboard varmeren fra ledningen og mate ledningen ut gjennom hullet i siden av ovnen.

•Skru wire nøtter på endene av hvite og svarte ledninger for sikkerhet. Bend ledningen oppover og tape den på veggen så det er ut av veien gulv arbeidet.