Hvordan fjerne bad vask avløp

July 17

Hvordan fjerne bad vask avløp

Fjerne rørleggerarbeid fra bad vask er et enkelt prosjekt med de riktige verktøyene. Det er ikke noe vanskelig om denne jobben og det er ikke nødvendig å kalle en rørlegger. Verktøyene du vil bruke er enkle håndverktøy. Du vil lære hvordan å fjerne nødvendige deler hvis du planlegger å erstatte inventar, hele vasken, eller bare trenger å gjøre reparasjoner.

Instruksjoner

•Pass på at vannet er slått av. Under vasken er to vann ventiler. Disse ventilene må slås helt til høyre, eller med klokken, som de vil gå. Aktivere både varmt og kaldt vann håndtak å være sikker på at vannet er av og at det er ikke noe press på linjene. Når du er sikker på at vannet er deaktivert, fjernes vann linjene.

•Fjern vannet linjer fra ventilene; bruke en 1/2 inch åpne endte fastnøkkel på mutteren som er koblet til vannet ventilen og vannlinjen. Følg linjen til der det legges under vasken for varmt og kaldt vann håndtak. Du bruker en 3/8 åpent fastnøkkel til å løsne mutteren. Når mutteren er løsnet nok du kan fullføre den resten av veien for hånd. Trekk med lett trykk på begge ender fjerne linjene. Å ha et komplett sett med skiftenøkler vil hjelpe som størrelsene vises ikke passer.

Frakobles fellen fra vann avløp rør under vasken. Plasser apekatt skiftenøkkel rundt mutteren og stram den. Etter skiftenøkkelen er strammet, slå den med, eller til høyre, til det løsner nok til slutt for hånd. Mutteren kommer ikke av; Den lar dreneringsrør trekkes ut hvis du erstatter vasken. Hvis du ikke erstatter vasken eller ikke trenger å erstatte fellen, blir det ikke nødvendig å løsne dette mutter.

•Look under vasken knyttet til dreneringsrør, hvor det er en stopper lever. Skru mutteren festet til røret og trekk ut spaken. Det er også en brakett som gled på baksiden av spaken og holdt på plass av et klipp. Knip klippet med fingrene og skyv det av spaken. Når du har fjernet klippet, skyv braketten på baksiden av disables spaken. Dette vil tillate deg å erstatte stopperen.

•Lie på ryggen innsiden av kabinettet direkte under vasken. Ser rett opp, vil du se hvor vann håndtakene knyttet til vann linjene. Det er en mutter som fjernes slik at referansene og tappekran kommer ut. Bruke din tang eller, som i dette bildet, din 1/2 tommers fastnøkkel til å løsne mutteren. Når det er løs kan nok du fullføre for hånd. Du må fjerne mutteren. Etter mutteren er fjernet, er det en vaskemaskin som skal komme med den. Dette vil tillate deg å fjerne hele kranen. Erstatt alle som er nødvendig for jobben din og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Holde en liten bøtte hendig og noen filler. Noen ganger vil vann linjene trenge en litle litt. Dette vil holde deg og din regjering tørr. De fleste vann linjer er 1/2 tommers på til slutten og 3/8 på slutten fører til vannkraner. Kontroller hvis disse størrelser gjelder avløp før.