Hvordan fjerne avskum i oppvaskmaskin

June 10

Hvordan fjerne avskum i oppvaskmaskin

Oppvaskmaskinen må være ren skal fungere. Most oppvaskmaskiner er betjent av største kommunale vann linjer og motta hardt vann. Hardt vann inneholder mange naturlige mineraler og mineraler etterlate en rest. Hardt vann skala er vanskelig å fjerne med de fleste rengjøringsmidler. Skala rester i oppvaskmaskinen forhindrer den fra å fungere på sitt optimale nivå og vil også la avskum bygge på rettene. Det er viktig å fjerne hardt vann innskudd. Sterke kjemikalier er ikke et godt alternativ for hjemmet, men det er enkle, effektive og sikre metoder for å fjerne hardt vann innskudd.

Instruksjoner

•Fjern fellen nederst i oppvaskmaskin og fylling ut noen mat og rusk. Dyppe en tannbørste i eddik og skrubbe fellen for å fjerne alle hardt vann skala som kan holde vannet ut riktig. Skyll og erstatte fellen.

•Fyll 1 QT eddik i en bolle. Sett bollen som nær midten av oppvaskmaskinen som mulig. Spray vanninntak vil hjelpe spre eddik og spre den på alle overflater. Slå på oppvaskmaskinen for full vask.

•Tillat syklusen til slutt. Før vaskemaskinen kjøler helt og tørker, åpne den og skrubbe innsiden med svamp. Oppmerksom på spray tryllestaver og side av oppvaskmaskinen der skala bygger opp. Eddik inneholder eddiksyre, som bidrar til å bryte ned tøffe flekker som hardt vann innskudd.

• Kjør oppvaskmaskinen igjen når du er fornøyd avskum ble fjernet. Hell 1/2 kopp sitron juice i denne belastningen for å fjerne eddik lukten. Bruk en varm syklus med ingen tørr. Utslette oppvaskmaskin med en klut.

•Bruk en skyll hjelp når du kjører oppvaskmaskinen for å hindre hardt vann flekker på retter og fjern skala fra innsiden av oppvaskmaskinen. En gang i måneden, Kjør vaskemaskinen med eddik for å gi den en god rengjøring.

•Continue oppvaskmaskin vedlikehold ved å kontrollere innstillingen varmt vann. Retter trenger ikke å bli brent til vaske med dagens vaskemidler. Justere innstillingen varme til 140 hvis du har en varme-booster i enheten. Ifølge forbruker energi Center er over 80 prosent av energien som brukes i en oppvaskmaskin for oppvarming av vann, så det er viktig å ha det ved optimal temperatur for rengjøring.